Produkter for kjøp bulk egghvite (5)

Egg og Eggpulver

Egg og Eggpulver

Egg og Eggpulver
Xanthan Gum til salgs - Mattilsetningsstoffer Kjemikalier

Xanthan Gum til salgs - Mattilsetningsstoffer Kjemikalier

Xanthan Gum til salgs. Er du på jakt etter førsteklasses xanthan gum til salgs? Se ikke lenger! I denne omfattende guiden vil vi utforske alt du trenger å vite om xanthan gum, dens bruksområder, fordeler og hvor du kan finne de beste xanthan gum-produktene på markedet. Hva er Xanthan Gum? For det første er xanthan gum et naturlig mattykkelsesmiddel og stabilisator som har blitt populært i ulike industrier, inkludert matproduksjon, kosmetikk og legemidler. Det er et polysakkarid produsert gjennom fermentering av sukker av bakterien Xanthomonas campestris. Denne allsidige ingrediensen har unike egenskaper som gjør den til et verdifullt tillegg til et bredt spekter av applikasjoner. Fordelene med å bruke Xanthan: For det andre, Forbedret tekstur: Xanthan gums evne til å skape en geléaktig konsistens gjør det til et populært valg for å forbedre teksturen på matprodukter som sauser, dressinger og meierialternativer.
Engros Kyllingegg Bord Hvite Egg

Engros Kyllingegg Bord Hvite Egg

Vi er leverandører av premium kvalitet ferske bordegg. Vi har lang erfaring med å skaffe kun de aller beste produktene fra hele verden. Kvaliteten på produktene våre og konkurransedyktige priser gjør oss til nummer 1 kilde for engros egg. Raske detaljer: Farge: Hvit & Brun Størrelse: Liten, Medium, Stor, Ekstra stor Vekt: Variere fra 45g til 63g Pakking: 30 egg er pakket i hver kjemisk behandlet papirpulp-tray. Navn: Ferske Bordegg Holdbarhet: 6 måneder Lengde: 45 cm Farge: Hvit & Brun Størrelse: Liten, Medium, Stor, Ekstra stor Vekt: Variere fra 45g til 63g Pakking: 30 egg er pakket i hver kjemisk behandlet papirpulp-tray Frakt: 20' & 40' High Cube Reefer Containere
Økologisk Kokosmelk

Økologisk Kokosmelk

Kokosmelk lages ved å raspe ferskt kokosnøttkjøtt og deretter bløtlegge det i varmt vann. Dette skiller melken fra oljen som flyter på overflaten og blir skummet av. Fra den gjenværende væsken blir kokosmelk ekstrahert.
Økologisk Kokosmelk

Økologisk Kokosmelk

Kokosmelk lages ved å raspe ferskt kokoskjøtt og deretter bløtlegge det i varmt vann. Dette separerer melken fra oljen, som flyter til toppen og blir skummet av. Kokosmelken ekstraheres fra den gjenværende væsken. OPPRINNELSE: Sri Lanka eller Filippinene BULK EMBALLASJE: 6% fett